Pentium III 800 is elég a SIMS 2-höz

2004.08.17. 15:01

Az Electronic Arts bejelentette a készülő SIMS gépigényét. Láthatóan a fejlesztők igyekeztek leszorítani az erőforrásigényt, hiszen nem mindenkinek van pénze minden szoftverhez új gépet vásárolni.

Az egész világ nagyon várja már a pillanatot, amikor megjelenik végre az életszimulátorok királya. Ez a nap egyre közeledik, és a rajongók is egyre kíváncsibb kérdésekkel bombázzák a kiadót. A válaszok pedig szép lassan meg is érkeznek.
Az ismert kiadó jó taktikával Intel Pentium III 800MHz-ben minimalizálta a gépigényt a SIMS 2 esetében, ami tulajdonképpen manapság lassan általánosnak tekinthető.
Az eladott példányszám minden valószínűség szerint annak is függvénye, hogy mennyire kell belenyúlniuk a játékosoknak a zsebükbe, ha kedvencük csak komoly erőgépen fut. Ezt természetesen az Electronic Arts szakemberei is tudják, és igyekeztek is szem előtt tartani. 
Mindenesetre szeptember 14-én meglátjuk, mire megyünk a jelenlegi gépünkkel SIMS-ügyben, ha az Electronic Arts addig nem változtat a megjelenés dátumán.