A Digital Jesters bejelentette, hogy aranylemezre került a D-Day című második világháborús stratégiai játék Nagy-Britanniában. A szövetségesek normandiai partraszállását témának választó játék hamarosan kapható is lesz az angliai boltokban, míg a világ többi részén az év végén jut el a felhasználókhoz a program.

Általában az Európában élő játékosok vagy az ázsiai, vagy az amerikai gamerekre irigykednek amiatt, hogy náluk előbb jelenik meg egy program, mint nálunk. Most azonban az irigységünk tárgya nem az amerikai vagy a koreai, hanem a brit játékos lehet. A Digital Jesters ugyanis bejelentette, hogy a szigetországban már most pénteken szaladhatnak a fiatalok a játékokkal foglalkozó üzletekbe, hogy megvásárolják a francia Monte Cristo fejlesztését, a D-Day című stratégiai programot. Nem kifejezetten érthető az, hogy az európai játékosokat a kiadó miért kárhoztatja további féléves várakozásra, de elképzelhető az, hogy a cég marketingesei a nyári megjelenést nem tartották alkalmasnak a toplisták ostromához. 
A játék természetesen a második világháború egyik sorsfordító eseményére, a szövetségesek normandiai partraszállására koncentrál, melyet mind a kontinensre benyomuló szövetséges, mind a támadást visszaverni igyekvő német oldalról átélhetjük. Elkeseredésre azonban semmi ok, hisz az év végén az amerikai játékosok mellett mi is kipróbálhatjuk a programot.