Három éve fut Amerikában a Jumpgate

2004.09.28. 14:53

Mérföldkőhöz érkezett a NetDevil Ltd. online űrhajós szimulátora, a Jumpgate, melynek világába először immár három esztendővel ezelőtt léphettek az amerikai játékosok. A programban több frakció tagjaként is szerencsét próbálhatunk harcosként, kereskedőként vagy akár bányászként is.

Gyakran jut az ember eszébe egy-egy online játék, melyről meglehetősen keveset hallhatunk a koreai MMORPG-k és európai, amerikai riválisaik harca közepette. Ez persze nem jelenti azt, hogy ezek az életüket nem annyira a rivaldafényben élő játékok elhaltak volna, csak éppen nem forog körülöttük annyira a világ, hogy mindennapos témát szolgáltassanak a hírekkel foglalkozó rovatoknak. Ilyen játék például a NetDevil multiplayer szimulátora, a Jumpgate is, mely szépen, csendben megérte harmadik születésnapját is.

A programban egyaránt választhatjuk a katona, a zsoldos, a kereskedő vagy a bányász életét, és arról is dönthetünk, hogy a quantarok, a solrianok vagy éppen a harcos lelkületű octavianok oldalán próbálunk meg szembeszállni a Conflux jelentette idegen fenyegetéssel. A program univerzuma százharminc régióra oszlik, melyekben a játékosok akár saját űrállomásokat is létesíthetnek. Csaknem ötven űrhajótípus áll rendelkezésre a harchoz, mely hajókat kétszáznál is több egyedi fegyverrel vagy egyéb alkatrésszel tehetjük még hatékonyabbá.
A játék fejlesztői most egy speciális ajánlattal lepték meg az érdeklődőket, ugyanis a játék bárki számára ingyenesen kipróbálható verziója letölthető a hivatalos oldalról.
10 napra mindenfajta bankkártya és egyéb fizetési kötelezettség nélkül is regisztrálhatunk és játszhatunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKK