Indul az európai World of Warcraft béta

2004.10.01. 12:07

Tegnap este elindultak a World of Warcraft európai bétájának kulcsait tartalmazó e-mailek a beavatott, első körbe bejutott bétatesztelők postafiókjaiba. Végre - mondhatnánk, ha már megérkezett volna a saját teszter-kulcsunk.

Élnek a szerverek, de játékosok még nem nagyon vannak a World of  Warcraft európai béta varázslatos tájain. A WOW európai oldalán létrehozott fórumok is üresek. Az ok valószínűleg az lehet, hogy az első körben elküldött kulcsok még nem érkeztek meg a teszterekhez. A legnagyobb hazai rajongói oldal munkatársai sem jutottak még hozzá a saját tesztkódjukhoz, bár a program legújabb verziója már letölthető. 
Ha valakinek még nem jött meg a béta kulcsa, az még reménykedhet, mivel azzal nyugtatnak mindenkit, hogy a kiértesítés a mai nap folyamán, ill. a következő pár napban is megtörténhet.
Akik pedig mégsem kerülnek be az első körbe, vigaszként elmondhatjuk, hogy később bővül majd a bétatesztelők száma, akárcsak az amerikai szervereken, így minden jelentkezőnek van esélye bejutni majd a második, harmadik körbe.
A többi bétateszterrel együtt, mi is izgatottan várjuk, hogy mikor érkezik végre meg az ígéret földjére szóló e-mail.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK