Elkészült, és október végére kerül az üzletekbe a RollerCoaster Tycoon sorozat legújabb, harmadik epizódja. A játék sok újdonságot tartalmaz, melyek közül egyértelműen kiemelkedik, hogy a hullámvasutak, valamint egyéb játékok immár 3D-ben pompáznak.

Már biztosan nagyon várják a tycoon-progra-mok, valamint a vidámparki szórakozások rajongói a RollerCoaster Tycoon széria legújabb elemét. Sokáig már nem kell várakozniuk, mivel a Frontier Development végzett a fejlesztési munkálatokkal, így az Atari október végére eljuttathatja a kereskedőkhöz a játékot.

A harmadik epizódba annyi újdonság került, hogy valamennyi felsorolása meghaladná egy hír kereteit, de azért nézzük át az érdekesebbeket.
Mindenképpen az első helyre kívánkozik, hogy a játék szakított a kétdimenziós megjelenítéssel, és immár az egész park 3D-ben tárul a látogatók szeme elé. A hullámvasutakat, melyeket megterveztünk akár első személyű nézetből is kipróbálhatjuk, a parkot pedig olyan látványosságok teszik még eladhatóbbá, mint a tűzijátékok, vagy az éjszakák és nappalok váltakozása. Ha nem éreznénk elég kreativitást magunkban egy hullámvasút megtervezéséhez, felhasználhatunk olyan modelleket is, melyek profi tervezők, többek közt John Wardley munkáját dicsérik.