2004. november 19-én az Axelero Internet kényelmi funkciókkal bővítette a [freemail] ingyenes levelezőrendszert, amelyek a levelezési felület megjelenésében és a praktikus használatban egyaránt újat nyújtanak a felhasználóknak.

A [freemail] mostantól a beállított megjelenítést felhasználónként megjegyzi, így sokkal gördülékenyebbé válik a navigálás a mappák között, csakúgy, mint a levélírás utáni visszatérés a beérkezett üzenetekhez.

Sokak kérésére opcionálissá vált minden mappában az első levél - eddig automatikus - megnyitása, valamint egyszerűbb lett a címek felvétele a címlistába és a blokkolási listába. Emellett a jövőben a felhasználók figyelmeztetést kapnak a félbehagyott levelek mentésére, és egyben ezek automatikusan bekerülnek a piszkozatok mappába.

A leveleket mostantól a "nyomtat" gomb használatával igényesen lehet kinyomtatni: a papíron látható kép már nem tartalmazza a levelek mellett látható mezőket (úgynevezett frame-eket).

A nagyobb forgalmat lebonyolítók számára újdonság, hogy az oldalanként megjelenítendő levelek számát akár 500 darabra is állíthatják, így nem kell "lapozgatni" az oldalak között.

Végül, de nem utolsósorban új szolgáltatás a feledékeny felhasználók számára, hogy elfelejtett jelszavukat kérés esetén az Axelero egy előre megadott e-mail címre elküldi, lehetővé téve ezáltal a már megszokott cím használatát.

(Az [origo]-t kiadó Axelero Internet a Matáv-csoport tagja.)