Szerencsejáték a Lineage II-ben

2004.12.02. 12:53

Aki szeret lottózni vagy lóversenyre járni, és az internetes szerepjátékoktól sem riad vissza, most egyszerre hódolhat mindhárom szenvedélyének: a Lineage 2 ezt is lehetővé teszi a legújabb csomagjával, a Chronicle II : Age Of Splendorral. A játékban adenában, azaz játékpénzben lehet játszani, amit az ember később a karakter fejlesztésére költhet.

Az Age Of Splendor új, eddig nem látott elemmel gazdagítja az egyik legsikeresebb MMORPG-t, a Lineage 2-t. Aki szereti kísérteni a szerencséjét, az most hódolhat szenvedélyének a Lineage 2 univerzumában is. Pillanatnyilag két lehetőség áll rendelkezésére, a Lottery, azaz lottózás és a Monster Racing, aminek földi párját a lóversenyben találjuk meg. A Monster Racing - lovi helyett szörnyi - a játék ideje szerint számolva minden nappali órában kerül megrendezésre, harminc percenként.

A versenypályákon mindenféle szörny megtalálható, az unikornistól a zselatinkockáig bezárólag. Hogy a verseny valósnak hasson, a fejlesztők a földihez nagyon hasonló, reális rendszert hoztak létre, ahol a versenyzőről mindenféle adat lekérhető, és a fogadások is különböző mértékben eredményezhetnek profitot vagy rossz esetben tapasztalatot. A másik szórakozási forma a lottó, ami valós időben hetente többször kerül megrendezésre. A pénzügyi rendszer itt is teljesen reális, csak egy kicsit könnyebb nyerni, hiszen a játékban senki sem lottózna, ha esélye sem lenne nyerni.
A fentebb említett szerencsejátékokat természetesen adenában, a játék pénzében lehet játszani. Az azonban, hogy ezek a fejlesztőknek is hoznak-e "profitot", vagy hogy az teljesen szétosztódik a nyerő játékosok közt, még nem ismeretes.

KAPCSOLÓDÓ CIKK