Internetcsomagokkal és DVD-filmekkel jutalmazta zsűrink a Hajnali köd című fotópályázatunkra beküldött legjobb felvételeket. A legjobb fotók képgalériánkban is megtekinthetők.

Hajnali köd címet viselő fotópályázatunkra október 20-tól november 30-ig vártuk vállalkozó kedvű amatőr fotós olvasóink kedvenc digitális képeit. A beérkezett pályamunkákat Fábián Évi, az [origo] fotósa bírálta el. Döntése nyomán az első díjjal - egy Az ártatlanság kora DVD-vel és egy 25+10 órás Axelero Netquick csomaggal - Nyíri Judit olvasónkat díjazzuk Jeges Duna című felvételéért.

A második helyezést - egy A pokoli torony balekjai DVD-t és egy 10+5 órás Netquick csomagot -  Kerekes Gábor olvasónknak ítélte oda Ferihegyi hajnal címet viselő fotójáért. A harmadik helyezést Tollár Eszter olvasónk szerezte meg Gyöngyfüzér harmatból című felvételével, nyereménye egy 25+10 órás Axelero Netquick internetcsomag. 

Nyerteseinknek gratulálunk, s összes pályázónknak köszönjük, hogy részt vett a megmérettetésen! Hamarosan újabb témában várjuk majd amatőr fotós olvasóink kedvenc képeit. A Hajnali köd pályázatra beérkezett legjobb felvételeket az [origo] DigiFotó rovatának galériájában lehet megtekinteni.