Tovább tart a World of Warcraft-mánia

2004.12.03. 11:22

Nemrég számoltunk be róla, hogy a World of Warcraft vált az Amerikában legnagyobb tempóban elkelt online szerepjátékká. Úgy tűnik, a felhasználók lelkesedése továbbra sem csökkent a program iránt, hiszen a játékok eladott mennyisége nemrég lépte át a 350 000 példányt.

Még mindig nem tért magához a Blizzard sem, hogy milyen hatalmas siker lett a World of Warcraft, a cég korábban megjelentetett stratégiai programjainak a világát új szemszögből bemutató MMORPG. A játékból az első napon kétszázezernél is több fogyott el, és volt olyan pillanat, mikor százezren barangoltak a világban. Az érdeklődés azóta sem csökkent sokat a programmal kapcsolatban, amit jól mutat, hogy nemrég vásárolta meg egy felhasználó a háromszázötvenezredik World of Warcraftot. A kereskedők továbbra is bombázzák a Blizzardot, hogy kifogyott a raktárakból a játék, és a kezdetben felállított negyven szerver sem bizonyult elegendőnek - ezek számát kénytelen volt megduplázni a kiadó a játék megjelentetése óta eltelt néhány nap során.
Egyes hírek szerint az európai előrendelés is kezd elképesztő méreteket ölteni, noha az igéretek 2005 elejére jelzik a megjelenést. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK