Nem kevesebb, mint negyven előadó több mint nyolcvan száma közül válogathatunk majd a jövő januárra várható Playboy: The Mansionben, hogy mit is szeretnénk pontosan hallani azokon a partikon, melyekre egyaránt meghívhatjuk a hírességeket, valamint a magazinba szánt lányokat.

Akadnak olyan játékok, melyekkel kapcsolatban már megjelenésük előtt is alaposan megoszlanak a vélemények. Ilyen program példának okáért a Cyberlore Studios próbálkozása, a meglehetősen pikáns hangvételű Playboy: The Mansion is, ami várhatóan 2005 elején kerül forgalomba. A programban Hugh Hefnert megszemélyesítve az egyik legfontosabb feladatunk, hogy olyan partikat szervezzünk, amikre egyaránt eljönnek a magazint "eladó" csinos lányok, valamint a hírnevet biztosító sztárok. Ezeken a partikon nagyon fontos, hogy mindenki vérét felpezsdítő muzsika csendüljön fel, ami egy ilyen nagy hírveréssel beharangozott játék esetében nem lehet akármilyen. Ennek megfelelően nem kevesebb, mint nyolcvanhárom zeneszám közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt, mely számok negyven előadó, valamint zenekar - Aquavibe, Felix Da House Cat, Sander Kleinenberg és Miss Bunty, Swollen Members, J. Boogie's Dubtronic Science. - tolmácsolásában kerülnek be a játék zenei anyagába.

A játék sikere egyébként garantált, mert a rajongók és az ellenzők vitája folyamatosan a köztudatban tartja a fejlesztés időszakában is.