Január

Forrás: [origo]

A januári toplista élén az állandó tagok (szex, állás, Britney Spears, Suzuki, candida stb.) mellett megjelent Pandora, a Való Világ 3. sorozatának első beszavazottja és a hálapénz. Utóbbira olyan sok keresés érkezett január közepén, hogy összeadva az ékezetes és az ékezet nélküli változatok az összesített lista dobogós, harmadik helyén végzett. A népszerűség oka az weboldal volt, ahol személyes tapasztalatokból lehetett megtudni, hogy melyik kórház melyik orvosa mennyi pénzért és milyen gondossággal végezte a terhesgondozást és a szülés levezetését. A botrány hatására a Vizsla keresőbe rengeteg hálapénzzel kapcsolatos keresés érkezett, a hálapénz szó mellett sokszor egy adott orvos neve is szerepelt. A mellékelt ábra jól mutatja, hogyan robbant be a hálapénz, még Britney Spears-t is megelőzve.


Február

VV3 toplista

Hasonlítási alap

Pandora szex
Anett Brad Pitt
Szilvi Sandra Bullock
Katka Limp Bizkit
Ágica Jenna Jameson
Jenny Sophia Loren
Indián Boris Vallejo
Milo Van Gogh
Leo Sharon Stone
Segal Cicciolina
Frenki Isaac Newton
Tommyboy Eddie Murphy
Marcsi Carrie-Ann Moss
Csaba Batman
A Vizslába érkező keresőszavak összesített listáján továbbra is Pandora volt a sztár. Összeadva a kisbetűs, nagybetűs, rövid és hosszú ó-val írt változatokat, a második körben kiszavazott villalakó az állandó listavezető szexet is maga mögé utasította. A VV3 többi szereplőjére is sok keresés érkezett, a táblázat azt mutatja, hogy ki az a híresség (filmszínész, együttes, tudós, pornószínész stb.), akire közel ugyanannyian voltak kíváncsiak az internetezők, mint az egyes villalakókra. Általában elmondható, hogy a lányok nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint a fiúk, akik között Segal előkelő helyezést ért el annak ellenére, hogy az első körben kiszavazták. Pandorára  harmincszor többen voltak kíváncsiak, mint a második helyezett Anettre, és ötszázszor többen, mint Csabára (de ki az a Csaba?).
Március

Gólyatábor, Megasztár és Yugioh. A megszokott favoritok mellett ezekre a kifejezésekre voltak kíváncsiak.

Forrás: [origo]

Bár az első Megasztár már tavaly novemberben elindult, az interneten keresők körében igazán népszerű csak a döntő vége felé, márciusban lett. Olyannyira, hogy a keresőszavak összesített listájában még a hónap nagy ünnepeit, a nőnapot és a március 15-ét is megelőzte. Az utolsó öt döntőbe jutott versenyző közül a hölgyek vitték a prímet. A legtöbbször Oláh Ibolya nevét gépelték be; tízszer annyian kerestek rá, mint Gáspár Lászlóra.

Forrás: [origo]

A zsűri legkelendőbb tagja Pierrot volt. Összehasonlításképpen: Pierrot-ra megközelítőleg annyian voltak kíváncsiak, mint a szexoldalakra vagy a német szupermodell Heidi Klumra.

A hónap meglepetése a gólyatábor, amelyre márciusban kétszer annyian kerestek, mint tavaly egész évben! Sőt, március 12-én a második helyezett volt, beékelődve a sex és a szex közé. A siker nem véletlen: az egyik bulvárlap beszámolt egy vidéki egyetem gólyabáljáról, amely rendezvény attól lett hírhedt, hogy az ott készült szexuális tartalmú képek figyelmetlenségből kikerültek az internetre, és egy ideig elérhetők voltak. A keresőszólista harmadik újdonsága yugioh volt. Az év elejétől sugárzott anime szemben a gólyatáborral, nem hirtelen tört a lista élmezőnyébe, hanem szépen, megfontoltan haladt egyre feljebb. Márciusban már négyszer annyian kutattak az új japán rajzfilm után, mint januárban.