Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory Limited Collector's Edition címmel kerül piacra idén márciusban azon egyedi kiadás, melyben a népszerű akciójáték soron következő része mellett egy megannyi érdekességet tartalmazó lemezt találhatnak a rajongók az igényes kialakítású fémdobozban.

Nemcsak a Brothers in Arms, hanem a Splinter Cell legújabb része is elkészül egy különleges, korlátozott példányszámban elérhető kiadásban, amit a "rendes" játék megjelenésének időpontjában, vagyis márciusban vásárolhatnak meg az érdeklődők.

A kiadvány indulhatna a legkimondhatatlanabb című komputerjátékok versenyén is, s nagy eséllyel meg is nyerné. A hosszú című extra kiadás azonban tartalmas kiegészítőket is rejteget magában. A teljes címén Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory Limited Collector's Editionként jegyzett kiadásban egyfelől természetesen találkozhatunk Sam Fisher legújabb kalandjaival, valamint egy bónusz lemezzel. Az ajándék CD-n többek közt a fejlesztőkkel készített interjúkat, különleges videókat, a játék fejlesztését bemutató interaktív jegyzeteket, valamint extra játékképeket találunk.
A csomagot meglehetősen borsos áron rendelhetik meg a Tom Clancy-művekből készült játékok rajongói, de talán a gyűjtőknek mégis nagy értéket jelent az igényes fémdoboz, mely a lemezeket tartalmazza.