Befejezte a Playboy: The Mansion című, meglehetősen pikáns hangulatú játék fejlesztését a Cyberlore Studios. Az Arush Entertainment és a Groove Games gondozásában készült játékot január végén vásárolhatják meg a felhasználók.

Ha nem is előzte meg akkora várakozás a PlayBoy: The Mansiont, mint mondjuk a Sims 2-t, a Doom harmadik részét vagy a Dungeon Siege folytatását, de mindenképpen sok férfi játékos leste a híreket, hogy mikor derül fény valamilyen konkrét megjelenési dátumra. 
Örömmel jelenthetjük, hogy vége a várakozásnak, az Arush és a Groove Games a minap hivatalosan bejelentette, hogy január végén szerezhetjük be a Cyberlore munkáját dicsérő játékot.

A programban nem mást, mint a híres PlayBoy birodalom fejét, Hugh Hefnert személyesítjük meg, akinek természetesen a magazin mindennapjait kell egyengetnie. Ennek egyik legcélravezetőbb módja, hogy hatalmas partikat szervez, amikre meghív különféle hírességeket. A partikra természetesen csinos lányok is ellátogatnak, akikkel Hugh flörtölhet egy kicsit, majd akár fotózásra is rábírhatja őket. A képeket nézve nem látszik unalmasnak a sztori, és a Sims sikerét tekintve akár a toplistás helyet is el tudunk képzelni a Playboy játéknak.