Nyeremények a kreatív játékosoknak

2005.01.18. 18:36

A Digital Jesters komolyan veszi a vevők érdeklődésének felkeltését. Az áprilisra várt Freedom Force vs. The Third Reich című játékuk a képregényhősök világába kalauzol el bennünket. Ha pedig nem csak érdeklődünk, hanem rajongunk is a Freedom Force-ért, akkor most egy kis kreativitással ajándékokra is szert tehetünk.

A Digital Jesters mindig is a váratlan, nem megszokott lépéseiről volt ismert, így most is valami ilyesmivel álltak elő. Az áprilisra a boltok polcaira várt játékuk, a Freedom Force vs. The Third Reich az alapjátékhoz hasonlóan képregényhősök bőrébe bújtatja a játékost. A gyors taktikai szerepjáték a szuperhősök aranykorára emlékezteti az embert, és hogy biztos legyen az érdeklődés, egy kis versenyt rendeznek, hogy eldöntsék, ki a legkreatívabb rajongójuk. Az illetőnek képregényt kell készítenie, amiben egy Freedom Force-karakter vagy egy saját maga által kitalált képregényhős szerepel. A beadott műveket három kategóriában - képregény, objektumok és emberek - osztályozzák, és mindegyik kategória győztese kap egy szuper videokártyát, valamint Digital Jesters-programokat.

Akinek a pályázat felkeltette az érdeklődését, az a játék honlapján további tudnivalókat talál a március 25.-ig beadandó pályázatról.

KAPCSOLÓDÓ CIKK