Felkerült a világhálóra a Will of Steel

2005.01.20. 12:53

Új honlapot indított a GMX Media a Will of Steel című stratégiai játékhoz. A valós helyszíneket bemutató, a kilencvenes évek elején játszódó program oldalán többek között képekkel, videókkal, valamint a játékmenet részletes bemutatásával találkozhatunk.

Sajnos az 1990-es évek sem hozták meg a várva várt világbékét, hisz a híradásokban egyre-másra olvashattunk kisebb vagy komolyabb katonai konfliktusokról.
Ezekkel a forrongásokkal találkozhatunk a GMX Media által február végén kiadandó valós idejű stratégiában, a Will of Steelben is.

A játék főhőse egy amerikai tiszt, William Steel, aki apja nyomdokaiba lépve próbálhatja megállni a helyét olyan helyszíneken, mint Irak vagy Afganisztán. Steel egyaránt irányíthat gyalogságot vagy páncélozott harci járműveket, de ahogy egyre halad előre a ranglétrán, olyan támogatásokat is igénybe vehet, mint a légi csapás, a tüzérségi támogatás vagy különlegesen kiképzett csapatok bevetése.
A programmal részletesebben is megismerkedhetünk, mivel a GMX nemrég nyitott egy honlapot a játéknak szentelve. Az oldalon screenshotokkal, artwork képekkel, videókkal, valamint a játékmenet részletes bemutatásával találkozhatunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKK