Obscure - Horrorjáték felnőtteknek

2005.01.20. 16:08

A DreamCatcher Games bejelentette, hogy márciusban jelenteti meg az Obscure című horror-kalandjátékot Észak-Amerikában. Az ESRB által a felnőtteknek szóló játékok kategóriájába sorolt programban egy csapat diák próbálja meg kideríteni az iskolájuk múltjába temetett rejtélyeket.

Az amerikai horrorfilmek kedvelt főszereplői a középiskolás vagy egyetemista diákok. Velük találkozhatunk abban az Obscure című játékprogramban is, melynek PC-s, PS 2-es és Xboxos változatait idén márciusban dobja piacra Amerikában a DreamCatcher Games.
A diákok csapata ezúttal az iskolájukban bukkan olyan rejtélyekre, melyek felderítése során gyakran kerül veszélybe még az életük is. A főszereplők ebben a kalandjátékban az RPG-k hőseihez hasonlatosan rendelkeznek különféle egyedi képességekkel és karakterisztikákkal, melyek értékeit kedvünk szerint növelhetjük, amint egyre közelebb kerülünk a végső megoldáshoz.
A karakterek közt tetszés szerint váltogathatunk, bár bizonyos feladatokat csak az ott szükséges képességekkel rendelkező diák oldhat meg. A nem általunk irányított karaktereként alapban a mesterséges intelligencia a felelős, de akár egy barátunk is átveheti valamelyik diák mozgatását a Hydravision sikervárományos alkotásában.

KAPCSOLÓDÓ CIKK