Nemrég számolt be róla a Sony Online Entertainment, hogy terveik szerint rendszeresen jelentetnek meg úgynevezett Adventure Packeket az EverQuest második részéhez. Az első ilyen csomag márciusban jelenik meg öt dollár körüli áron, főszereplői pedig neriaki sötét elfek lesznek.

Mint arról korábban beszámoltunk, az EverQuest sikeres kiegészítőinek hagyománya nem szakad meg a kedvelt MMORPG folytatása esetében sem. A Sony Entertainment tervei szerint évente két, hagyományosnak nevezhető kiegészítő lát majd napvilágot, melyeket két különböző csapat fejleszt párhuzamosan, de ezek mellett kisebb, rövidebb idő alatt teljesíthető Adventure Packek is elérhetővé válnak.

Ezeket a csomagokat azokhoz a kalandmodulokhoz hasonlította a Sony, melyek több népszerű, hagyományos szerepjátékhoz is készültek. Az első ilyen csomaggal márciusban ismerkedhetnek meg az EQ amerikai, valamint európai játékosai. Európában először angol nyelven válik elérhetővé a modul, melyet nem sokkal követnek a más nyelvű változatok is.

A csomagban a fantasy világok legrejtélyesebb és legnépszerűbb szereplőivel, a sötét elfekkel futhatunk össze, akik Neriakon élnek, Norrath felszíne alatt. A modulban a karakterek egy szintén a föld alatt lakozó gonosszal is szembesülnek, aki még a magasabb szintű hősöknek is komoly problémákat okozhat.