Európai partnerre talált a City of Heroes kiadója

2005.01.24. 13:00

Az NCsoft, a Lineage II és a City of Heroes kiadója partnerre talált a németországi székhelyű Redbus Interhouse Germanyben. Ez a cég látja majd el az európai vevőszolgálati teendőket, így az Ncsoft még közelebb jut egy teljes globális vevőszolgálati rendszer kiépítéséhez, ami nekünk, játékosoknak is a javunkat szolgálja.

Szerződést kötött egymással az online játékok egyik legnagyobb kiadója, a koreai NCsoft és a német Redbus Interhouse Germany. A koreai vállalatot senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen olyan játékokat köszönhetünk nekik, mint a Lineage két epizódja, vagy a sokáig az eladási listák élén álló City of Heroes, de még egy ilyen hatalmas cégnek sem árt egy tapasztalt segítő.

A szerencsés kiválasztott, Redbus Németországból fogja intézni az olyan vevőszolgálati teendőket, mint a telefonos szolgálat, és a szakemberek segítségével végzett segítségnyújtás. 
Az NCsoft Europe egyik vezetője azt nyilatkozta, hogy mivel az online szerepjátékok egyre jobb minőségűek és erőforrás-igényesebbek lesznek, olyan partnerekre van szükségünk, mint a Redbus Interhouse, hogy a világon mindenütt a megfelelő minőségű szervízszolgáltatást tudjuk nyújtani a felhasználóknak. Ennek a megállapodásnak köszönhetően az NCsoft még több játékot vonultathat fel Európában, amit mi felhasználók csak üdvözölni tudunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKK