A Digital Jestersnek köszönhetően az európai játékosok idén márciusban próbálhatják ki az 1944: Battle of the Bulge című második világháborús valós idejű stratégiai játékot, melyben húsz küldetésen át vezérelhetjük a szövetségesek hadait vagy a német csapatokat.

Az észak-amerikai játékosok egyelőre nem tudják, hogy mely kiadó és mikor dobja piacra a Monte Cristo valós idejű, második világháborús stratégiai programját, az 1944: Battle of the Bulge-öt.

Szerencsére az európai stratégáknak már nem kell találgatniuk a megjelenés időpontjával kapcsolatban. A brit Digital Jestersnek köszönhetően márciusban már kapható lesz az érdekesnek tűnő stratégiai program.
A játékban egyaránt harcolhatunk a német páncélosok parancsnokaként vagy a híres ellentámadást visszaverni készülő szövetséges erők tábornokaként.
Az egyjátékos változatban összesen húsz misszió várja mindkét felet, míg multiplayerben tíz térképen mérhetjük össze katonai érzékünket barátainkéval.

A program pontosan vázolja fel a kiválasztott történelmi eseményt, olyan helyszíneket is bemutatva, mint a hadjáratban fontos szerepet kapott Chaumont, Bastogne vagy Remagen.