Új honlapot indított a Dragonshard című valós idejű stratégiai játék bemutatására az Atari. Az újonnan kitalált Eberron világán játszódó és a nyárra elkészülő program oldalán a játék néhány érdekes elemével, a karakterek leírásával, valamint megannyi letölthető anyaggal találkozhatunk.

Még elég messze van június, mikor megvásárolhatjuk a Liquid által készített, szerepjátékos vonásokat is bőségesen tartalmazó valós idejű stratégiát, a Dragonshardot, de szerencsére az addig hátralévő időben közelebbről is megismerkedhetünk a játékkal a frissen megnyitott honlapján keresztül.

Az oldalon egyfelől találhatunk letölthető képeket, illetve a játékmenetet bemutató videókat, másfelől bepillantást nyerhetünk a világ hátterébe, és a főszeplőkkel is megismerkedhetünk virtuálisan.

Ami magát a programot illeti, a Dragonshard a jól ismert Dungeons & Dragons világán, egy újonnan megálmodott univerzumban, Eberronon játszódik. Ennek a világnak a felszínére réges-régen több hatalmas kristály zuhant, melyek emberek feletti hatalmat biztosítottak azon szerencséseknek, akik rájuk akadtak. A programban egyaránt kalandozhatunk a felszínen, ahol hatalmas csatákba is belebonyolódhatunk, valamint a föld alatt is, amely színtér a rejtélyes és számos kincset rejtő útvesztőknek ad otthont.