Új részletek a Fantasy Earthről

2005.02.01. 11:28

A Square Enix lassanként egyre több részletet hoz tudomásunkra a készülő internetes szerepjátékáról, a Fantasy Earthről. Térképek, történeti háttér-információk, karaktertípusok, és játéktechnikai lehetőségek - mindenki találhat már az érdeklődési területének megfelelő hírmorzsát.

Új információ érkezett a Square Enix új internetes szerepjátékáról, a Fantasy Earth: The Ring of Dominionról. Fejlesztői pletykák szerint a játék világának egy része Pictorion kontinensén, Netsawalban, a boszorkányok országában kapna helyet - ez azonban csak egy a hat különböző kontinens közül, melyekre egyenként tizenöt-tizenöt potenciális csatatér kerül. A játékosok birodalmakat irányítanak, amelyek harcban állnak egymással. A játékosok kihívhatják a szomszédos államokat, és a csatát is vívhatnak egymással.
A birodalmakra különböző várakat építhetnek tulajdonosaik.E váraknak sok típusa van, kezdve a hádesz kapujától az őrtornyon át az obeliszkig, és ezek mindegyike másfajta bonuszt biztosít a kastély urának. Az egyik lehetővé teszi a környező földek feletti uralmat, míg mások segítségével szörnyeket lehet idézni. A már kiszivárgott két karaktertípus a sorcerer, a támadóvarázslatok mestere, és a shadow walker, egy olyan harcos, aki az árnyékokban rejtezés és a hátba támadás szakértője.

A háttértörténetről annyit, hogy a netsawali barbár törzsek játsszák a főszerepet, élükön Hyunkel királlyal, akit egymás után háromszor koronáztak meg, mire képes békét teremteni. A béke azonban igen labilis, hiszen a kiskirályok, egymással is folyamatosan versengenek a hatalomért. A feladat egyszerű, le kell győznünk a többieket.

A kiadó a Final Fantasy sorozat mellett láthatóan elég jó programozói kapacitással dolgozik ezen az érdekes játékon is, de a megjelenési dátumokról még igen korai lenne nyilatkozni.

KAPCSOLÓDÓ CIKK