Csütörtöktől [vizsla24] néven, új külcsínnel várja a felhasználókat az [origo] webes keresője. A megújult szolgáltatással a weboldalak, valamint kép-, zene- és videofájlok mellett termékek, szoftverek, utazási ajánlatok között, valamint a moziműsorban is kutakodhatunk.

Február 17-étől [vizsla24] néven, új külsővel várja a hazai internetezőket az [origo] internetes keresője. A portál nyitóoldala mellett a Vizsla24.hu webcímen is elérhető kereső az új külcsínnek köszönhetően egyszerűbben kezelhetővé vált. További újdonság, hogy a szolgáltatással már az [origo] bevásárlóközpont kínálatában elérhető termékek, az Utazás rovat ajánlatai, a SzoftverBázisról letölthető alkalmazások, valamint a Filmklub moziműsor-adatbázisában is végrehajthatunk kereséseket.

Forrás: [origo]
Próbálja ki a megújult Vizslát!


A [vizsla24] alapját elődjéhez hasonlóan a Yahoo! cég keresőmotorja képezi, amely a magyar nyelvű és külföldi oldalak, valamint az [origo] cikkarchívuma mellett többek közt kép-, video- és zenefájlok között is lehetővé teszi az információk kutatását. A keresési szolgáltatások mellett megújult a Vizsla linkadatbázisa is, amely a jövőben Linktár néven érhető el: struktúrája egyszerűbbé, áttekinthetőbbé vált, így a felhasználók könnyebben megtalálhatják rajta a számukra érdekes webes hivatkozásokat.