A hannoveri CeBIT kiállításon egy olyan gépkocsit mutattak be, melynek műszerfalába egy teljes értékű személyi számítógépet építettek. A fedélzeti számítógép hangos parancsokkal vezérelhető, és segítségével DVD-zni, internetezni lehet út közben.

Az Electric Equipment Produktion & Distribution cég által kifejlesztett kompakt gép szívét az Intel noteszgépekben használatos Pentium M processzora képezi. A CeBIT-en kiállított típust egy Mini Cooper gépkocsi műszerfalába, a rádió helyére építették be.

A minikomputer egyben útvonaltervezőként is használható, s egyaránt képes optikai lemezről, illetve merevlemezéről beolvasott zenefájlokat lejátszani, de külső lapos képernyők csatlakoztatását követően DVD-filmeket is lehet nézni rajta. Az autókba szánt személyi számítógéphez mobiltelefonos egységet is lehet csatlakoztatni, melyen keresztül az utasok menet közben a világhálót is böngészhetik, de a sofőr beszédparancsokkal vezérelve akár e-maileket is küldhet rajta keresztül.

A technológiai kiállításon az Intel egy speciális, érintőképernyővel szerelt hordozható PC-t is bemutatott. A Sony által kifejlesztett készülék kisebb egy laptopnál, de nagyobb egy PDA-nál, s az autó műszerfalára lehet rögzíteni, s szintén használható navigációra, illetve például szinkonizálni lehet vele az otthoni PC-n lévő tennivalólistákat is.