Május elejéig tartó, "Négylábú családtagok" címet viselő fotópályázatunkra kutyák és macskák fényképeit várjuk. A legjobb felvételek készítőit állateledel-csomagokkal és internet-hozzáférésekkel díjazzuk.

Április 5-én indul az [origo] DigiFotó és Állatbarát rovatának közös, "Négylábú családtagok" címet viselő fotópályázata. A megmérettetés keretében kutyákról vagy macskákról készült, technikailag precízen kivitelezett felvételeket várunk a pályázóktól május 5-én éjfélig.

A fotópályázaton való indulás feltételei:

- a pályaművet az [origo] Fotótárra, egy nyilvános (azaz bárki által megtekinthető) albumba kell feltölteni
- a pályázaton csak saját készítésű felvétellel lehet indulni
- egy pályázó legfeljebb két felvételt küldhet be
- a beküldött felvételnek legalább 800x600 pixel felbontásúnak kell lennie
- a fotók ne tartalmazzanak keretet, dátumot

Az [origo] Fotótárra már korábban feltöltött fotókat igen egyszerűen lehet nevezni a pályázaton: a feltöltött album képeinek jobb alsó sarkánál lévő négyzetbe helyezett pipával kell megjelölni az indítani kívánt - egy vagy két - fotót, ezt követően a lap alján, a "Nevezés fotópályázatra" menüpontban kell kiválasztani a "Négylábú családtagok" feliratot, majd az OK gomba kattintani. Ha egy pályázónak még nincs saját fotóalbuma rendszerünkben, az alábbi linken  ingyenesen regisztrálhat magának.

A beérkezett pályaművek zsűrizését Fábián Évi, az [origo] fotósa végzi majd el. Az első három  legjobb felvétel készítőjét egy-egy állateledel-csomaggal jutalmazzuk, emellett az első helyezett egy  25+10 órás, a második helyezett pedig egy 10+5 órás Axelero Netquick internet-hozzáféréssel gazdagodik.