Játékgépen is olvasható lesz a Playboy

2005.04.21. 13:31

A Sony cég nemrég piacra dobott PSP nevű hordozható játékgépéhez is elérhetővé teszi felnőtteknek szánt tartalmait a Playboy - jelentette be a társaság internetes részlege szerdán.

Forrás: [origo]Az ismert férfimagazint kiadó cég hamarosan kifejezetten a Sony cég új Playstation Portable (PSP) játékgépének szélesvásznú kijelzőjére optimalizált fotógalériákat és videoklipeket tesz majd elérhetővé.

A "PlayboyStation Portable" névre keresztelt szolgáltatás keretében az új generációs mobil játékgép tulajdonosai a lapkiadó közlése szerint ingyenesen egy videofájlt, illetve két, nem meztelen hölgyeket ábrázoló képgalériát tekinthetnek majd meg ingyenesen, míg az erotikus felvételeket a Playboy online szolgáltatásának előfizetői érhetik majd el.

A férfimagazin kiadója már korábban is próbálkozott a kütyük piacának meghódításával: tavaly "iBod" néven az Apple cég iPod Photo nevű, színes kijelzővel felszerelt, hordozható zenelejátszójához kezdett hasonló módon tartalmakat árusítani. A PSP játékgépet a Sony idén március végén dobta piacra az Egyesült Államokban. A társaság a premiert követő egy hét alatt 600 ezer darabot értékesített a 250 dollárba kerülő, a játékok mellett filmek és zenefájlok lejátszására is használható hordozható eszközből.

KAPCSOLÓDÓ CIKK