Zsűrink kiválasztotta "Négylábú családtagok" címet viselő fotópályázatunk nyertes felvételeit. A három legjobb felvétel beküldőjének házikedvence állateledel-csomagoknak örülhet.

Az [origo] Digifotó és Állatbarát rovatának közös fotópályázata áprilistól május elejéig tartott , s a Fotótárba feltöltött digitális fényképekkel nevezhettek rá a vállalkozó kedvű olvasók. A kiírás feltételeinek megfelelő pályaművek mindegyike megtekinthető a Fotótár fotópályázati oldalán, a beérkezett felvételeket Fábián Évi, az [origo] fotósa bírálta el.

Döntése értelmében az első helyezés Madácsi Andrea olvasónk Majdnem fókabébi című felvételének jár, jutalma egy állateledel-csomag, illetve egy 25 + 10 órás Netquick internetcsomag. A második díjat - egy állateledel-csomagot és egy 10+5  órás Netquick internetelérést -  Szabó Henriett olvasónknak ítélte oda zsűrink Dödönke, a hatalmas címet viselő képéért. A harmadik helyezésért járó állateledel-összeállítással a Körbe-körbe karikába című fotóval pályázó Rónaky Olga olvasónkat jutalmazzuk, emellett minden indulónak köszönjük a megmérettetésen való részvételt.