Július elejétől a Pannon GSM megfelelő készülékkel rendelkező ügyfelei a Magyar Televízió két csatornájának mintegy két tucat műsorát is nyomon követhetik. A T-Mobile jelenleg tesztüzemben működő 3G szolgáltatása keretében az MTV hét műsorát tette elérhetővé mobilon.

Július elejétől a Pannon GSM wapportálján a Magyar Televízió két csatornájának összesen 26 különböző műsorába is betekinthetnek az ügyfelek egyenes adásában. A mobilos adások vételéhez videosugárzást és csomagkapcsolt adatátvitelt támogató, színes képernyős készülékre és wap-hozzáférésre van szükség. Az MTV műsorait az  első héten ingyenesen nézhetik a pannonosok, a későbbiekben azonban csak percalapú díjazás ellenében lesznek elérhetők a mozgóképes tartalmak.

Ugyancsak a hónap elejétől sugározza tesztüzemben működő, harmadik generációs (3G) szolgáltatásának használói számára az MTV hét különböző műsorát a T-Mobile. Mivel a 3G hálózat tesztüzemben működik, a szolgáltatás tesztelésébe bevont felhasználók egyelőre a műsorokat is ingyenesen nézhetik.