Szigetes képeket várunk fotópályázatunkra

2005.08.10. 17:02

Küldje be legjobb fotóját az idei Szigetről! A legjobb három felvétel készítőjét a  Sziget, Rulez! című könyv egy példányával, illetve egy-egy Shady Limited D12 pólóval jutalmazzuk.

Pályázatunk lezárult, eredményhirdetésre augusztus 29-én, hétfőn kerül sor. Fotópályázatunkra augusztus 10-től augusztus 21-én éjfélig várunk olyan digitális fényképeket, amelyek a 2005-ös Szigeten készültek. A fotók témáját tekintve szabad kezet adunk vállalkozó szellemű olvasóinknak, az egyetlen kérésünk: a beküldött felvétel legyen technikailag precízen kivitelezett, s lehetőleg érdekes.

A fotópályázaton való indulás egyéb feltételei:

- a pályaművet a T-Online Fotótárra, egy nyilvános (azaz bárki által megtekinthető) albumba kell feltölteni
- a pályázaton csak saját készítésű felvétellel lehet indulni
- egy pályázó legfeljebb három fotót küldhet be
- a beküldött felvételnek legalább 800x600 pixel felbontásúnak kell lennie
- a fotók ne tartalmazzanak keretet, dátumot, feliratot

A beküldött felvételek közül a legjobb hármat zsűrink választja ki, melynek tagjai: Fábián Évi, az [origo] fotósa, Száler György, az [origo] Digifotó munkatársa, Vámosi Gergő, a Techbázis munkatársa és Pál Attila, az [origo] Szórakozás rovatának vezetője. A nyertes felvételek beküldőinek jutalma a Ringier kiadó által felajánlott Sziget, Rulez! című könyv, amelyből az olvasó a Sziget tizenkét éves történetét ismerheti meg.  A kötet mellett a nyertesek egy-egy eredeti Shady Limited D12 pólóval is gazdagodnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK