Most megnyerheti az Apple cég szupervékony, igen könnyen zsebrevágható zenelejátszóját. Az iPod nanóval magával viheti összes kedvenc zenéje mellett akár a fényképeit is.

Egy héten át nyúztuk nem kis lelkesedéssel az Apple legújabb hordozható zenelejátszóját, az iPod nanót. Tapasztalataink szerint a kütyü nagyon jól szól, minimalista dizájnjának köszönhetően trendi külsővel bír, bár van néhány hibája.

Figyelem! Pályázatunk lezárult, további megfejtéseket már nem fogadunk el!

A Techbázis nyereményjátékán az Apple sikertermékét, egy két gigabájt memóriával szerelt hófehér iPodot vihet haza karácsonyra három kérdésünkre helyesen válaszoló szerencsés olvasónk. Vállalkozó kedvű látogatóink válaszait e-mail címünkre várjuk 2005. december 10-én éjfélig.

Kérdéseink a következők:

1. Melyik évben jelent meg az első Apple iPod?
a, 2004-ben
b, 2001-ben
c, 1997-ben

2. Ki volt az első Macintosh nevű számítógép atyja?
a, Steve Jobs
b, Steve Ballmer
c, Jef Raskin

3. Melyik állatról nevezték el az Apple legújabb operációs rendszerét?
a, párduc
b, strucc
c, tigris

A helyes válaszok kitalálásában az [origo] Techbázis rovatának Apple-lel kapcsolatos hírei, cikkei nyújthatnak segítséget. Kérjük pályázóinkat, hogy válaszaikat e-mail címünkre küldjék el, s a válaszok száma, betűjele mellett nevüket és telefonszámukat is juttassák el hozzánk.

Nyereményjátékunkban az [origo] és a T-Online Magyarország munkatársai, és hozzátartozóik nem vehetnek részt, minden pályázó egy üzenettel indulhat, a több e-mail címről válaszokat beküldő játékosokat kizárjuk a játékból.