Kényelmes trón internetezőknek

2005.12.28. 11:23

Különleges székben trónolhatnak az internetezők, ha megvásárolják az amerikaiak legújabb találmányát, a Nethrone-t. Egyelőre még árat sem közöl a fejlesztő, de azt már igen, mi mindent tud a speciális internetszék.

Forrás: [origo]Különleges karosszék szolgálja mostantól azok kényelmét, akik naponta több órát görnyednek a számítógép képernyője előtt: az amerikai EMA Innovation által gyártott Nethrone, vagyis "Nettrón" mindent tud, amire a világháló megszállottjainak szüksége lehet.

Az ülőalkalmatosság vázát acélcsövekből kreálták, amelyekre az ülőkét, a háttámlát, valamint a képernyőt és klaviatúrát rögzítették. Van lábtartó és fejtámla, akad egy fakk a papíroknak, ráadásul a háttámlába egy masszírozó-gépet is beépítettek- olvasható a MIGnews című orosz nyelvű hírportálon

A karosszékben akár fekve is lehet dolgozni, a háttámla ugyanis vízszintesre is állítható, s akkor ehhez "alkalmazkodik" a monitortartó is. A "Nettrón" természetesen teljesen automatizált, vagyis egyetlen gombnyomással állítható, mozdítható minden része, ahogy a számítógépezőnek épp a legkényelmesebb.