Júniusban jöhet az új Apple laptop

2006.04.04. 16:30

Az Apple már le is adta a rendelést 1,2 millió darab iBookra egy tajvani gyártónál, vagyis legkisebb noteszgépét újítja majd meg a következő körben. A kiszivárgott információk szerint az inteles modell nyár elején kerülhet a boltokba.

Az amerikai számítógépgyártó a tajvani Asusteknél adott le rendelést az újfajta, Intel-processzorral ellátott iBookra - állítja a Forbes a The Commercial Times értesülései nyomán. Az iMac, a MacBook Pro (korábban: PowerBook) és Mac mini után tehát az Apple iBook, vagyis a cég kisméretű, olcsóbb árkategóriába tartozó laptopja lehet a következő, amely megújul.

A laptopokat 13,3 inches folyadékkristályos kijelzővel szerelik fel, és valószínűleg - az előző két lapos képernyős modellhez hasonlóan - ezeket is ellátják majd beépített webkamerával. A modell áráról, vagy arról, hogy pontosan milyen processzorral szerelik majd fel, még nincs információ. A kiszivárgott hírek szerint mindenesetre júniusban kerülhet boltokba az új iBook, és az Apple elsőre 1,2 millió darabot rendelt belőle.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK