A Magyar Telekom június 1-jétől országszerte közel 500 településen teszi elérhetővé az ADSL2+ technológián alapuló szolgáltatását. Az ADSL2+ akár 18Mbps-os sebességű hozzáférést is biztosíthat.

A Magyar Telekom április 24-én tesztjelleggel indította el ADSL2+ technológián alapuló szolgáltatását Budapest XIII. és XIV. kerületének bizonyos
területein. Ezeken a területeken a Magyar Telekom minden április 24. és május 31. között beérkezett új ADSL megrendeléshez szeptember 30-ig 12 Mbps maximális letöltési sebességet biztosít - függetlenül attól, hogy melyik internet szolgáltatótól, mekkora sebességű csomagot rendelt az ügyfél. A megnövelt sávszélességért a Magyar Telekom nem számít fel külön díjat internetszolgáltató partnerei, valamint a T-Com T-DSL megrendelők felé.

A telefontársaság június 1-jétől ADSL2+ technológián alapuló kereskedelmi termékek bevezetését tervezi országszerte, Budapest 12 kerületében és közel 500 településen. Két új, nagy sávszélességű csomag megjelenése várható 12 Mbps, illetve 18 Mbps maximálisan elérhető letöltési sebességgel. Az eddiginél jóval gyorsabb letöltési sebességet nyújtó csomagokat az ügyfelek internetszolgáltatóiknál rendelhetik meg.

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Zrt., amely a Magyar Telekom csoport tagja.