"Eső után köpönyeg" címmel indíjuk útjára június 1-től 30-ig tartó fotópályázatunkat, melynek nyertesei Canon hőszublimációs fotónyomtatókkal, illetve a Fotomarket üzleteiben beváltható vásárlási kuponnal gazdagodnak.

Az [origo] Digifotó rovata, a T-Online Fotótár és a Fotomarket közös fotópályázatára olyan digitális felvételeket várunk, amely valamilyen kapcsolatba hozhatók az esővel. Az Eső után köpönyeg címet viselő, 2006 június 1. és 30. között zajló megmérettetésre egyaránt beküldhető olyan fénykép, amely zuhogó esőben, netán a zivatar végét követően, vagy esetleg közvetlenül a vihar kitörése előtt készült.

A lényeg: a pályázatra szánt fotó legyen érdekes, precízen kivitelezett. A beérkezett pályaműveket Fábián Évi és Marton Bálint, az [origo] fotósai fogják elbírálni, de a megmérettetés lezárultát követő egy hétben a T-Online Fotótár látogatói is értékelhetik a képeket. Az első helyzett, illetve a a legtöbb voksot kapó felvétel készítője egy-egy Canon CP-510-es hőszublimációs fotónyomtatóval lesz gazdagabb. A második helyezett jutalma egy tízezer forintos Fotomarket vásárlási utalvány, míg a harmadik legjobb fotó készítőjének egy Pápai Joci CD-t postázunk.

A fotópályázaton való indulás felvételei

- a pályaművet a T-Online Fotótárra, egy nyilvános (azaz bárki által megtekinthető) albumba kell feltölteni
- a pályázaton csak saját készítésű felvétellel lehet indulni
- egy pályázó legfeljebb 2 darab digitális fotóval indulhat
- a beküldött felvételnek legalább 800x600 pixel felbontásúnak kell lennie
- a versenyre szánt fotó nem tartalmazhat keretet, dátumot, feliratot