Ha nyereményjátékunk kérdéseire helyesen válaszol, megnyerheti a Heroes of Might & Magic című fantasy-világban játszódó területfoglalós stratégiai játék napokban megjelent, ötödik epizódját.

NYEREMÉNYJÁTÉKUNK 2006. JÚNIUS 30-ÁN LEZÁRULT!

A minden idők legsikeresebb stratégiai játékának tartott program magyar nyelvű verziója hétfőn került a hazai boltok polcaira. A program legújabb epizódjáról szerzett benyomásainkat alábbi cikkünkben olvashatja, ha pedig a jelen anyagunkban publikált kérdéseinkre helyesen válaszol, akár meg is nyerheti a Heroes of Might & Magic V eredeti, magyarított verzióját. Ehhez olvasóinknak mindössze annyi a teendője, hogy az alábbiakban feltett kérdésekre elküldi a helyes válaszok betűjeleit e-mail címünkre.

Forrás: [origo]

1. Melyik évben jelent meg PC-re a Heroes of Might & Magic első része?
a, 1995-ben
b, 1991-ben
c, 2001-ben
2. Milyen nemzetiségű a Heroes V-öt fejlesztő csapat?
a, brit
b, amerikai
c, orosz
3. Milyen alakzatokból áll a Heroes V játékmezője?
a, hatszög
b, négyzet
c, tetraéder

Ezek a nyeremények

Az [origo] Techbázis és a Seven M játékforgalmazó cég közös nyereményjátékán a helyes válaszok beküldői közül összesen három nyertest sorsolunk ki. A három kiválasztott közülaz a pályázó, aki a leghamarabb juttatta el megfejtését szerkesztőségünkbe, egy eredeti, magyar nyelvű Heroes of Might & Magic V-tel gazdagodik. A második legfürgébb olvasó jutalma egy Heroes-grafikás póló és egy hasonló egérpad, míg a harmadik szerencsés egy Heroes V-poszterrel és ugyancsak egy egérpaddal gazdagodik.

Nyereményjátékunkra 2006 június 30-án éjfélig, e-mailben várjuk a megfejtéseket. Mivel a nyerteseket ugyancsak elektronikus levélben fogjuk kiértesíteni, kérjük pályázóinkat, gondoskodjanak arról, hogy postafiókjuk elérhető legyen (azaz például ne legyen telítve levelekkel). Bár a pályázatokat a világ bármely pontjáról szívesen fogadunk, a nyereményeket csak Magyarország területén belül tudjuk postázni, ezért kérjük olvasóinkat, csak abban az esetben vegyenek részt a játékon, ha gondoskodni tudnak azok átvételéről.