Lezárult júniusban meghirdetett, "Eső után köpönyeg" című fotópályázatunk: a nyerteseket fotónyomtatókkal, vásárlási utalvánnyal és CD-vel jutalmaztuk.

Közel 300 képpel pályáztak olvasóink az "Eső után köpönyeg" címmel meghirdetett fotós versengésünkre. A jobbnál jobb képek közül az [origo] fotósainak, Fábián Évinek és Marton Bálintnak kellett kiválasztania azt a három fényképet, amelyek készítőit díjjal jutalmaztuk. További egy kép készítője a közönség szavazatai alapján kapott nagyértékű díjat.

A zsűri döntése értelmében pályázatunk első helyezettje Spenót nicknéven regisztrált felhasználónk, aki "Villamos a vízben" címmel készített remek fotót. A közönség idrah "Eső után még a tető is zöldell..." című képét díjazta: mindkét pályázónk egy-egy Canon CP-510-es hőszublimációs fotónyomtatóval gazgagodott. A második helyezett Hutton László "Nyári zápor", a harmadik pedig  Talabér Ferenc "Pocsolya" című képe lett. Hutton László tízezer forintos Fotomarket vásárlási utalványt, Talabér Ferenc pedig Pápai Joci CD-t nyert.

Mindenkinek gratulálunk a remek képekhez - nem csak a négy díjazottnak, hanem valamennyi olvasónknak, akik képeiket megosztották a Fotótáron a nyilvánossággal.

Forrás: [origo] Forrás: [origo] 
A zsűri és a közönség első díjasai: Villamos és Eső után még a tető is zöldell...

Forrás: [origo] Forrás: [origo]
A második helyezett Nyári zápor és a bronzérmes Pocsolya