Golden Blog: már lehet szavazni

2006.07.13. 17:48

Már lehet szavazni a második magyar blogversenybe nevezett, és kiválasztott száz hálónaplóra.

A tavalyi öttel szemben idén tizenegy kategóriát alakított ki a Hvg.hu zsűrije, hogy elhelyezzék azt a száz blogot, amelyeket az olvasók ezidáig neveztek. Az elmúlt két hét alatt - ami a versengés nevezési periódusa volt -, 2100-an küldtek be körülbelül 900 blogot. A tavalyi első Golden Blogon 1000 nevezéssel közel félezer blogot nomináltak az olvasók, idén körülbelül ennek a kétszeresét.

A tizenegy kategóriába elfértek a személyes-, fotó,- technológiai és a közéleti blogok is. Érdekesség, hogy számos idegennyelvű blog is bekerült a zsűri által kiválogatott legjobbak közé. Szavazni egyetlen e-mail cím megadásával lehet - tavaly regisztrálni is kellett, idén már nem -, és a megadott címen landoló levéllel még élesíteni is szükséges a leadott szavazatokat - így a duplikált voksolás lehetősége csökkent. A közönség szavazatai mellett a tavalyi nyertesek közül felkért bloggerek és a zsűri is a napokban választja ki a számukra legkedvesebb hálónaplót.

A szavazási időszak lezárultával - július 23-át követően - már csak a közönségdíjas blog megválasztása marad hátra. A díjkiosztóra augusztus végén kerül sor. Szavazni itt lehet.

KAPCSOLÓDÓ CIKK