Legújabb fotópályázatunkra olyan képeket várunk, melyek valamilyen szabadtéri rendezvényen - például a Szigeten, a WAN2-n - készültek. A legjobb fotó beküldői mp3-lejátszókkal és vásárlás utalvánnyal gazdagodnak.

Fesztivál-körkép címet viselő fotópályázatunkra 2006. augusztus 9-étől augusztus 31-én éjfélig várjuk a pályaműveket. A T-Online Fotótár, a Fotomarket és [origo] Digifotó rovata által meghirdetett megmérettetésén olyan digitális felvételekkel lehet indulni, amelyek valamilyen szabadtéri rendezvényen készültek az idén nyáron. Ezúttal sem szabjuk meg túl szorosan a pályázat témakörét, a lényeg, a fotók legyenek érdekesek és technikailag precízen kivitelezettek.

A beküldött felvételeket Marton Bálint, az [origo] fotósa és Halász Dániel, a Digifotó rovat munkatársa fogja elbírálni, de augusztus 31-étől egy héten át fotótáras regisztrációval rendelkező olvasóink is leadhatják voksaikat a legjobban tetsző képekre.

A legtöbb szavazatot begyűjtő, illetve a zsűri által legjobbnak ítélt fotók készítőinek munkáját egy-egy iAudio U2 márkájú, fél gigabájt memóriával, rádióval felszerelt, diktafonként is használható mp3-lejátszóval díjazzuk, a második helyezett jutalma pedig egy tízezer forintos Fotomarket vásárlási utalvány.

A fotópályázaton való indulás felvételei

- a pályaművet a T-Online Fotótárra, egy nyilvános (azaz bárki által megtekinthető) albumba kell feltölteni
- a pályázaton csak saját készítésű felvétellel lehet indulni
- minden pályázó legfeljebb 2 darab digitális fotóval indulhat
- a beküldött felvételnek legalább 800x600 pixel felbontásúnak kell lennie
- a versenyre szánt fotó nem tartalmazhat keretet, dátumot, feliratot


Forrás: [origo]
Ilyen mp3-lejátszó a főnyeremény