Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!

2006.11.07. 12:11

Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 

Nyereményjátékunk beküldési határideje 2006. november 21-én lejárt!

Az [origo] Techbázis és a Seven M játékforgalmazó cég közös játékán az interaktív film egy példányával gazdagodhat az az olvasónk, aki az alábbiakban feltett kérdésekre helyes választ küld e-mail címünkre, s szerencsével jár sorsolásunkon. A helyes válaszok megtalálásában nagy segítséget nyújthat a Gárdonyi-regény online elérhető változata, amely a Magyar Elektronikus Könyvtár katalógusának részét képezi.

1. Ki vagy mi az a jaja pasi?

  a,
tevehajcsár
  b, a janicsáralegység parancsnoka
  c, a törökfürdő masszőre

2. Hogy hívják azt a török kisfiút, akire visszacserélik Bornemissza Gergő elrabolt gyermekét, Jancsikát?

  a,
Szelim
  b, Tarkan
  c, Hasszán

3. Ki rendezte az Egri csillagok klasszikussá vált, 1968-as filmváltozatát?
 
  a,
Makk Károly
  b, Várkonyi Zoltán
  c, Bacsó Péter

Nyereményjátékunkon az [origo] szerkesztőségének dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt. A megfejtéseket 2006 november 21-ig várjuk olvasóinktól e-mail címünkre, a nyertest ugyancsak elektronikus levélben fogjuk kiértesíteni, kérjük pályázóinkat, gondoskodjanak arról, hogy postafiókjuk elérhető legyen (azaz például ne legyen telítve levelekkel). Bár a pályázatokat a világ bármely pontjáról szívesen fogadunk, a nyereményeket csak Magyarország területén belül tudjuk postázni, ezért kérjük olvasóinkat, csak abban az esetben vegyenek részt a játékon, ha gondoskodni tudnak azok átvételéről.

KAPCSOLÓDÓ CIKK