A Vatera lett az év internetes kereskedője

2006.11.09. 8:55
Az év internetes kereskedője díjat idén az internetezők és a zsűri közös döntése alapján a Vatera nevű aukciós oldal kapta.

Az Inter-Európa Bank és az Informatikai Vállalkozások Szövetsége által alapított díjat másodszor adják ki. Tavaly a Bookline nevű könyváruház lett a díjazott, a legígéretesebb interneteas kereskedő címet pedig a Bortársaság nevű e-bolt kapta. Az egy évig "viselhető" idei kitüntetést a Vatera nevű aukciós oldal kapta, míg legígéretesebbnek a 2003-ban indult ppo.hu (PrePaid Online) egyenlegfeltöltő portál bizonyult.

A díjazottakat az internetező közönség szavazatai juttatták helyzetbe, majd a tíz legtöbb szavazatot kapó szájtból választotta ki a zsűri az általuk legjobbnak tartott e-kereskedőt. A legígéretesebb címet viselő ppo.hu-t szintén a zsűri választotta ki abból a harminc e-boltból, akik szintén az internetezők szavazatai juttattak előnyös helyzetbe.

Az elismerés egyik hozadéka, hogy a médiatámogatók felajánlottak egy kampányt, amin keresztül - az interneten - népszerűsíthetik magukat az erre érdemesített oldalak. Az inkább erkölcsinek tekinthető másik elismerés pedig, hogy a két díjazott e-bolt egy pixelekből varrott logót hordhat weboldalán, mely hirdeti, hogy az illető szájt a 2006-os év legjobbikának bizonyult.

KAPCSOLÓDÓ CIKK