Csoportos csevegés a mobilos Skype-pal

2006.12.14. 13:38

Egyszerre több emberrel is lehet szöveges üzeneteket váltani a netes telefonszoftver okostelefonokra írt változatában, amelyet most újítottak meg.

Megjelent a Skype internetes telefonszoftver windowsos okostelefonra írt változatának legújabb tesztkiadása, a Skype 2.2 Beta for Windows Mobile. A tenyérgépeken használható internetes telefon- és csevegőprogram funkcionalitásában már nagyban közelít az asztali számítógépes változathoz.

A mobilos Skype legfontosabb újítása, hogy több emberrel is egyszerre lehet vele szövegesen csevegni, amivel szoftver gyártója elsősorban a chatkedvelő fiatalabb közönséget célozza meg. A szoftver azt is figyeli, hogy a beszélgetés a felhasználó számítógépén vagy mobilján zajlik-e éppen, és a megfelelő kliensben jeleníti meg az üzeneteket.

A szoftver kezelőfelületét egy gyorsindító ikonnal, részletesebb megjelenítéssel és a mobilon is átszabató profillal tökéletesítették a fejlesztők. A hanghívások terén az okostelefonos verzió is teljes funkcionalitást nyújt az ingyenes beszélgetés mellett a hagyományos hálózatokba irányuló fizetős hívások és az átirányítás lehetőségével. A szoftvert ingyenesen lehet letölteni a Skype weboldaláról több mint 120 mobil windowsos készülékre.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK