Letölthető a Colin McRae raliszimulátor-sorozat sokak által várt legújabb, Dirt alcímű epizódjának demója. Az autós játék a korábbiaknál élethűbb látványt kínál, viszont csak egy erőművön fut normálisan.

A legújabb rész végleges, és teljes verziója június közepén jelenik majd meg PC-re és az Xbox 360 játékgépre, a későbbiekben pedig várhatóan PlayStation 3-ra is ki fogják adni a játékot. A Dirt egyik legfontosabb újdonsága, hogy nem csak "hagyományos" raliautók, hanem például a Párizs-Dakarról ismert terepkamionok, vagy épp a sárban csúszkáló krosszautók is helyet kapnak benne.

Forrás: [origo]
Töltse le a Colin McRae: Dirt demóját a Szoftverbázisról!

Aki a végleges verzió megjelenéséig már nem tud várni, annak érdemes letöltenie a Colin McRae: Dirt csütörtökön megjelent demóverzióját. Ebben három jármű - egy Subaru Impreza, egy Mitsubishi Evo IX, és egy homokfutó - volánja mögé ülhet be a játékos, aki akár Colin McRae komputer által irányított másával is összemérheti tudását három különböző pályán.

Forrás: [origo]

Mivel  a demó mérete 830 megabájt, letöltése eltart egy darabig: a problémák elkerülése végett az ingyenes Free Download Managerrel érdemes elvégezni, ami a megszakadt letöltéseket is folytatni tudja. Sajnos a legújabb epizód gépigénye is elég horrorisztikus, kétmagos processzorral, X1600 Radeon videokártyával és két gigabájt rammal szerelt gépünkön csak döcögve futott, csak lebutított grafika mellett futott simán. A letöltés megkezdése előtt érdemes pillantást vetni a minimális rendszerigényekre, a gyengébb PC-vel rendelkezők számára áprilisi játékválogatásunkat ajánljuk.