Bedugni és elfelejteni: lapos csatlakozó drót nélküli egérhez

Vágólapra másolva!
A Logitech legújabb vezeték nélküli egerének USB-s vevőegysége olyan kicsi, hogy nem áll ki a laptopból, így nem kell kihúzni, ha éppen nem használja az ember.
Vágólapra másolva!

A gyártó közleménye szerint a most bemutatott Logitech VX Nano vezeték nélküli lézer-optikai egér rendelkezik a legkisebb USB-s vevőegységgel, amely mindössze 8 milliméterre lóg ki a csatlakozó síkjából. Ennek köszönhetően a termék megkíméli a laptop-felhasználókat attól a kényelmetlenségtől, hogy minden egyes használat után ki kelljen húzniuk az egér adapterét a gépből, máskülönben az elveszhet vagy lehetetlenné teszi annak a tokba való visszahelyezését.

A Logitech vezérlőeszközökért felelős alelnökének nyilatkozata szerint egyre több felhasználó választja a noteszgépek beépített érintőpadjai helyett a hordozható egeret. A VX a "nano-méretű" adapter mellett a modell másik újítása a korábban általunk is tesztelt Revolution modellen bemutatott, szabadon futó üzemmódba kapcsolható görgőkerék, amely lehetővé teszi a hosszú dokumentumok gyors átlapozását.

Az új kiegészítőt augusztus végétől lehet majd megvásárolni Európában, az ára azonban még nem ismert.