Mobiltartalom a spanyol telefonfülkékből

Vágólapra másolva!
Új szolgáltatással bővíti kínálatát a spanyolországi nyilvános telefonfülkéket működtető cég, a Telefónica Telecomunicaciones Públicas (TTP): keddtől az országban működő több mint 70 ezer nyilvános fülkében lévő telefonokról digitális tartalmat lehet letölteni a mobilokra.
Vágólapra másolva!

Az El País spanyol napilap szerint a TTP a "Cabinamanía" fantázianevű projektjéhez olyan szolgáltatókkal kötött egyezséget, amelyek biztosítják, hogy a mobiltelefonokra csengőhangokat (polifónikusokat, valódiakat), hang effekteket, logókat, háttérképeket, animált képernyővédőket, játékokat, sőt szoftvereket is le lehessen tölteni aprópénz és a megfelelő szám tárcsázása révén.

Spanyolországban nem ez az első újítás a nyilvános telefonfülkék szolgáltatásait illetően. Az ilyen készülékekről már régóta lehet sms-t, vagy e-mailt küldeni, mobiltelefon egyenleget feltölteni, sőt egyes fülkékbe kábel nélküli internet (wifi) is került, a nem kormányzati szervezeteknek szóló adományok küldésének lehetőségéről már nem is beszélve.