7,2 Mbps letöltési sebesség a T-Mobile-nál

Vágólapra másolva!
Két új, mobil széles sávon használható modemmel bővült a T-Mobile kínálata.
Vágólapra másolva!

A T-Mobile a 88 városra kiterjedő szélessávú hálózatán elérhető 3,6 Mbps sebességet idén a fővárosban fokozatosan duplájára, a feltöltési sebességet pedig többszörösére növeli. Ennek köszönhetően a hétfőtől a szolgáltatónál kapható két új modemmel, a T-Mobile web'n'walk Box 7.2+ és a web'n'walk Netkártya Plusz segítségével Budapest jelentős részén az elérhető maximum sebességgel, 7,2 Mbps-al internetezhetnek a T-Mobile ügyfelei.

A web'n'walk Box 7.2+ ráadásul az első HSUPA-s modem a hazai mobilszolgáltatóknál, amellyel a T-Mobile-osok a mobilcég budapesti hálózatának jelentős részén maximum 1,45 Mbps feltöltési sebességgel használhatják a mobilinternetet. Így például a nagyobb méretű e-mailek még rövidebb idő alatt küldhetők el.

Mindkét újdonság jelentős kedvezménnyel kapható a T-Mobile-nál. Az 5 GB-os Mobilinternet-csomagra vállalt 24 hónapos hűségnyilatkozat esetén a web'n'walk Netkártya Plusz modem 3990, a web'n'walk Box 7.2+ pedig 9990 forintért kapható. További kedvezmény, hogy a most új előfizetést vásárló ügyfelek a hűségnyilatkozat teljes idejére a havi díjban foglalt 5 GB-on felül további 3 GB-nyi adatmennyiséget használhatnak fel, és év végéig a csomag havi díjáért az eredeti ár felét, mindössze 4795 forintot kell fizetni.