A megújult t-zones már kihasználja a szélessávú internet előnyeit

Vágólapra másolva!
Mint arról már tegnap beszámoltunk, a T-Mobile hazai szélessávú mobil internet-lefedettsége meghaladta az 50%-ot, ennek megfelelően a szolgáltatótól elérhető tartalmak is lendületes fejlődésbe kezdtek. Elsőként a T-Mobile wap-portálja a t-zones újult meg a mai nappal.
Vágólapra másolva!

November 16-án megújult a t-zones, így a szolgáltató előfizetői átláthatóbb, egyszerűbben kezelhető wap-portálon olvashatják kedvenc híreiket, böngészhetik a moziműsort vagy a a számtalan tartalom közül tölthetnek le. Újdonság, hogy a szélessávú készülékek terjedését szem előtt tartva ezentúl minden előfizető színesebb, a navigációt képes ikonokkal segítő, egységes menüt kínáló oldalon barangolhat. A jövőben tehát arra alkalmas mobiltelefonokkal a GSM- vagy 3G-hálózatot használó wapozók egyaránt képes tartalmakkal, folyamatosan változó címlappal, aktuális ajánlókkal találkozhatnak majd - ahogy azt eddig is megszokhatták. További újdonság, hogy számos készülék esetén a látogatók akár a t-zones-portál háttérszínét is módosíthatják.

A külső látványos megújuláson túl új rovatok és új tartalmak várják a wapozókat. A megújult keresővel pedig a felhasználók a letölthető tartalmak között gyorsan és könnyedén találhatnak rá többek között a keresett csengőhangra vagy videóra. A T-Mobile wap-portálja ezentúl is bármely mobil-előfizető számára elérhető, azaz a T-Mobile-osokon túl más mobilszolgáltatók ügyfelei is felkereshetik a t-zones színesebb oldalait, és kedvükre böngészhetnek a régi és új rovatok felfrissült kínálatában.

A T-Mobile változatlanul gyors ütemben bővíti szélessávú 3G/HSDPA-hálózatát. Ennek köszönhetően a legnagyobb hazai mobilszolgáltató lakosságra vetített szélessávú lefedettsége meghaladta az 50%-ot. A T-Mobile előfizetők több mint 100 városban élvezhetik a 3,6 Mbps-os (Budapesten 7,2 Mbps) letöltési sebesség előnyeit. Azt sem szabad elfelejteni, hogy valamely T-Mobile-os mobilinternet csomagra előfizetők és 1 vagy 2 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén 2008. február 29-éig havi díj nélkül internetezhetnek.