Karácsony: olcsóbb lesz a mobilinternet

Vágólapra másolva!
Beindult a karácsonyi akciódömping a három magyar mobilszolgáltatónál. Elsőként a Pannon rántotta le a leplet új speciális ajánlatáról, amelynek keretében 1980 Ft-os havidíjért 500 MB adatletöltés és HSDPA-modem is tartozik.
Vágólapra másolva!

Az 500 MB alapvetően arra elegendő, hogy naponta elolvassuk a legfrissebb híreket a kedvenc portáljainkon, illetve ha nem minden partnerünk vicces levelek küldözgetésével tölti el a szabadidejét, akkor az elektronikus levelezésünk is megoldható egy hordozható számítógépen. Zene vagy film letöltésre ez a csomag egyáltalán nem alkalmas, érdemes utánanézni, hogy a forgalmi keret túllépése esetén milyen havi plusz költségekbe verhetjük magunkat.

Az 1980 forintos havidíjért biztosított internet-csomagban 2 éves hűségnyilatkozat esetén 500 MB-os adatletöltés szerepel, amelyhez a szolgáltató ingyen bocsát rendelkezésre - az előfizető választásának megfelelően - egy PCMCIA-adatkártyát vagy egy HSDPA-modemet. Abban az esetben, ha nagyobb forgalmi korlátra vágyunk, lehetőségünk van 5 és 10 GB-os csomagokat is választani, amelynek keretében fél évig 50%-os havidíjkedvezmény mellett vehetjük igénybe a szolgáltatást.

Az akció 2008. január 31-ig tart.