7,2 Mbites HSDPA az új Samsungban!

Vágólapra másolva!
A Samsung bemutatta az új, 5 megapixeles kamerával felszerelt mobilját, amellyel akár 7,2 Mbit/sec-es letöltési sebességet is elérhetünk a szélessávú mobilinterenet-hálózatok segítségével.
Vágólapra másolva!

Az Ultra Edition széria készülékeinek folytatásaként bemutatott Soul mobil mind a megjelenés, mind a tudás szempontjából a csúcskategóriát képviseli. A Soul-készülék elsődleges célja, hogy folytassa a népszerű Samsung-modellek, így a D900 és az U600 sikerét folytassa az Ultra Edition termékcsalád keretein belül. A Soul vékony, könnyű, és a stílusos dizájnjegyek mellett értékes tudást is magában hordoz.

A Magic Touch by DaCP segítségével, a navigációs kijelző a felhasználó igényei szerint változik. Így például, ha a zenelejátszót használjuk, akkor a zenei funkciók jelennek meg, ha pedig a kamerafunkciót alkalmazzuk, akkor a kamerára vonatkozó zoom és egyéb gombok világítanak. A Soul új grafikai felülettel is rendelkezik (GUI), amely három különböző opció használatát teszi lehetővé a tulajdonos számára. A kijelzők személyes igényekre szabhatók, így kiválaszthatjuk a nekünk tetsző képeket, háttereket és színeket.

Az alig 12,9 mm vastag Soul készüléket 5 megapixeles kamerával, arcfelismerő funkcióval, képstabilizátorral és multimédiás adottságokkal szerelték fel. A készülék újdonságai között szerepel a WDR- (Wide Dynamic Range-) technológia is, amelyet napjainkban a legújabb digitális kamerákba építenek be.

Mobilinternetezéskor a 7,2 Mbps HSDPA-funkció hihetetlenül gyors letöltési sebességet tesz elérhetővé egy mobiltelfonhoz képest. A korábban szinte csak és kizárólag 1,8 vagy legjobb esetben 3,6 Mbit/sec-es HSDPA-eszközöket tartalmazó mobiltelefonok között a Soul kiemelkedik a jelenleg már hazánkban is elérhető szupergyors mobilinterenet terén.

Az internetkapcsolatnak köszönhetően, a 3G-nél is gyorsabb sebességgel tölthetünk le zenét a telefonunkra. A harmadik generációs mobilinternet-megoldások mellett a telefonban megtalálható az EDGE, és a vezetéknélküli ezsközök használata esetén hasznos Bluetooth, amely sztereó headsetek kezeléséére is alkalmas. Európában április folyamán mutatkozik be a Soul.