Nyerje meg A Spiderwick krónikákat!

Vágólapra másolva!
Húsvéti nyereményjátékunk nyertesei a hazai mozikban épp a héten debütált A Spiderwick krónikák öt kötetét, illetve a New Yorkból Angliába költöző család és a meselények történeteit feldolgozó filmből készült PC-s játékot vihetik haza.
Vágólapra másolva!

Nyereményjátékunk véget ért, a nyertesek neveit, és a helyes válaszokat itt olvashatja.

A Spiderwick krónikák (The Spiderwick Chronicles) egy népszerű gyerekkönyv-sorozat, amelynek története szerint a Grace család a soha nem alvó New Yorkból egy ódon brit házba költözik. A két teljességgel eltérő habitusú ikerfiút, Jaredet és Simont és nővérüket, Mallory-t egyedül neveli édesanyjuk, s a dédnagybácsi, Arthur Spiderwick egykori házában nem sokkal a beköltözést követően mindenféle megmagyarázhatatlan eseménynek, rejtélynek lesznek tanúi napi rendszerességgel. Ezekről természetesen kiderül, hogy egy láthatatlan világban élő lények ténykedésének eredményei.

Forrás: [origo]
A Spiderwick krónikák játékváltozatának honlapja

A Spiderwick krónikák PC-s játékváltozata magyar felirattal jelenik meg idehaza. A programban a három testvér, Jared, Simon és Mallory Grace bőrébe egyaránt belebújhat a játékos, a megoldandó feladatok során mindegyik karakter más-más speciális képességére van szükség.

Míg az első percekben az ódon házat kell bejárni, a kölykök hamarosan felfedezik a dédnagybácsi, Arthur Spiderwick "Manók Könyve, útmutató a bennünket körülvevő fantasztikus világról" című, varázslattal átitatott könyvet, mely egy láthatatlan világ csodálatos és veszélyes mágikus teremtményeiről szól, s a történet szálai később az épületet körülölelő birtokra, majd a közeli erdőre is kiterjednek, ahol már koboldok hordáival is meg kell küzdeni, akik Harry Potter világától eltérően itt nem túl barátságos lények.

Nyerje meg PC-re vagy a könyvespolcra!

Nyereményjátékunkon egy szerencsés olvasónk a gyerekkönyv-sorozat öt kötetét, egy másik pedig a PC-s játék eredeti példányával gazdagodhat, ha lentebb feltett kérdésünkre helyes választ küld a [email protected] e-mail címre.

Kérdésünk: A Grace-család ikerpárja közül melyik fiú csendes, visszahúzódó típus?
a, Jared Grace
b, Simon Grace

A kérdés megválaszolásához egyebek mellett a Wikipediát ajánljuk olvasóink figyelmébe. A Spiderwick krónikák könyveket a Ciceró Könyvstúdió, a játékot pedig a CD Projekt ajánlotta fel, a játékban sem a fenti két cég, sem pedig az [origo] Zrt. munkatársai nem vehetnek részt. egy pályázótól egy megfejtést fogadunk el, s kérjük, az üzenetbe írják bele nevüket és postacímüket is. A válaszokat 2008. március 25-án 24 óráig várjuk olvasóinktól, eredményhirdetésre 26-án, szerdán kerítünk sort.

A nyereményeket belföldön tudjuk elpostázni a nyerteseknek, külföldi pályázóinktól azt kérjük, csak akkor küldjenek be megfejtést, ha így is meg tudják oldani az átvételt.