Vágólapra másolva!
A Sony Ericsson megerősítette, hogy Windows Mobile 6.1-et használ az XPERIA X1-en, amelyet az idei Mobile World Congress-en mutatott be.
Vágólapra másolva!

A Windows Mobile 6.1 és a Sony Ericsson XPERIA panelalapú vezérlőfelülete minden eddiginél jobban személyre szabható felhasználói élményt ad, köszönhetően a jobb csatlakozási, üzenetküldési és multimédiás tulajdonságoknak.

Ahogy a mobilszélessáv egyre jobban elterjed, a felhasználók kezdik felismerni, hogy a multimédiaszolgáltatások és -tartalmak milyen széles skáláját érhetik el bárhonnan - mobiltelefonjukon keresztül. Az X1 a kor elvárásainak megfelelően szélessávú mobilnternet-elérést tesz leehetővé wifi-n, 3G-n vahy HSDPA-hálózatokon keresztül.

A Sony Ericsson XPERIA X1 telefonja egyedi, érintőképernyős, panelalapú vezérlőfelületével lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy személyre szabottan használják a telefont. Olyan kezelőfelületet hozhatnak létre, amely legjobban illeszkedik az életvezetésükhöz. A folyamatosan aktív asztal lehetővé teszi, hogy igényeik szerint alakítsák annak elrendezését, úgy váltsanak a panelek között a nap során, ahogy azt kedvük, tevékenységük, információigényük megköveteli.

A mobilszolgáltatók maguk is készíthetnek érintőpaneleket az XPERIA™ X1-re, hogy előfizetőik már eleve széles kínálatból válogathassanak. Az érdeklődők az XPERIA X1-ről további részleteket tudhat meg a Las Vegas-i CTIA-n április 1-je és 3-a között a Sony Ericsson-pavilonban. A Sony Ericsson XPERIA™ X1 2008 második felétől lesz elérhető bizonyos piacokon.