Rockzenével ünnepli az SP1-et a Microsoft

Vágólapra másolva!
Elfogtunk egy videót: a Windows Vista értékesítési csapata egy Bruce Springsteen stílusában felvett rockzenei klippel ünnepli a Vista SP1 megjelenését.
Vágólapra másolva!

Már a Windows Vista is nagyon menő volt, amikor tavaly megjelent, de az SP1-gyel igazán királyok leszünk - valahogy így lehetne nagyon szabad fordításban összefoglalni a "Rockin' Our Sales" című szám lényegét, amelybet a "Bruce ServicePack és a Vista Street Band" ad elő. További részletek fordítására nem vállalkoznánk: a dalocska a Windows Vista előnyeit ecseteli, főleg a céges felhasználók számára.

A vicces klip a YouTube-on kezdett el terjedni, és erede sokáig tisztázatlan volt: nem lehetett tudni, hogy csak egy paródia, vagy tényleg a Microsoft berkeiből származik. Long Zheng, az IstartedSomething.com blog szerzője szerint a videó a szoftvercég belső használatra szánt anyaga, amelyet az egyik alkalmazott szivárogtatott ki, míg a CNet szerint csak egy paródia.


A Vista SP1-dal

Long Zheng mindenesetre felismerte a klipben Kevin Turnert, a vállalat egyik vezérigazgatóját, amiből arra lehet következtetni, hogy a film tényleg Redmondban készült. Bármi is az igazság, aligha tudjuk meg, de lehet, hogy cégnek van némi köze a felvételhez, mert mire hozzánk eljutotta, a YouTube-on már volt, ahonnan leszedették. A vállalattól korábban is szivárgott ki belső anyag, amely azt mutatta be, milyen lenne az iPod csomagolása, ha azt a Microsoftnál tervezte volna.